Restaurant

Bekijk het Menu & Bestel

Seve wil graag op een bijzondere manier mensen met elkaar verbinden. Golfers en eten & drinken is een goede combinatie. De unieke kaart zorgt voor dialoog, het verbindt mensen met elkaar. Golfcenter Seve wil verrassen met de kwaliteit van de culinaire gerechten en bijzondere wijnen, deze worden aangeboden voor een betaalbare prijs.

Smaak heeft met een totaalervaring te maken. Bij Seve kunt u genieten van de mediterraanse keuken, met een twist. Seve heeft daarom gekozen voor een internationale groep koks, dit versterkt niet alleen de beleving, maar de chefs hebben ook bepaalde specialiteiten van huis meegekregen. Sommige recepten gaan van familie op familie en daardoor ligt er meer passie in de gerechten.

De open keuken gaat uit van unieke bereidingen en het naar voren brengen van authentieke smaken in een modern jasje. In de keuken wordt een variatie van gerechten bereid in de Josper. Bereidingen in de Josper geven gerechten een bijzondere smaakbeleving. De Josper is in Nederland nog redelijk uniek, maar wordt wereldwijd in diverse sterrenrestaurant gebruikt. 

Houdt u van een goed glas wijn, dan bent u bij Golfcenter Seve aan het juiste adres. Golfcenter Seve biedt een assortiment van ruim 150 wijnen, waarvan een groot gedeelte ook per glas te bestellen is. Albariño, Chablis, Pinot Grigio, alles wat mensen ooit ergens gedronken hebben, wordt geschonken bij Seve.

Wij zeggen dan ook; "Kom eerst eens wat eten en drinken, daar begint de beleving, verwacht het onverwachte en laat je verrassen".

Seve Menukaart
Lunchkaart
Dinerkaart

U kunt uw reservering telefonisch aan ons doorgeven: 010-418 88 48.
Uw reservering is definitief zodra u een bevestiging heeft ontvangen.