Events

Uw event, dus uw wensen staan voorop

Golfcenter Seve: alles voor uw event!

Golfcenter Seve in Rotterdam is een veelzijdige locatie voor het organiseren van al uw zakelijke en privé evenementen. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een borrel in combinatie met een golfclinic, een jubileum, bedrijfsfeest of u wilt alleen vergaderen en eten met een groep collega’s: bij Seve is het mogelijk. Dankzij de unieke combinatie van golf, eten & lifestyle biedt Seve voor ieder iets wils.

EEN PLATFORM VOOR ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN

Alles speciaal voor u op maat!

Vanwege de vele mogelijkheden worden alle evenementen bij Seve speciaal voor u op maat gemaakt aan de hand van verschillende bouwstenen. Hieronder vindt u ter inspiratie een kleine opsomming van de mogelijkheden, maar ieder evenement vullen we graag samen met u in.

Golf experience (golfclinic)

Met de Seve Golf Experience beleeft u onder de persoonlijke begeleiding van onze golfprofessional(s) de golfsport in de breedste zin van het woord: een korte introductie op de driving range, gevolgd door het slaan van een aantal ballen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om een aantal holes te spelen op onze prachtige 9 holes par 3 baan.


Golftoernooi

De par 3 golfbaan middenin het centrum van Rotterdam is vanwege de centrale ligging met gratis parkeergelegenheid de perfecte locatie voor uw golftoernooi. Speel samen met uw werknemers, relaties of vrienden 9 (of 18) holes met een shotgun of met starttijden. De korte en uitdagende baan maakt het leuk voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. 9 holes speelt u al in een uur, waardoor er voldoende tijd overblijft voor een lunch, borrel of diner.


Feesten & partijen

Bij Golfcenter Seve kunt u iedere privé partij of zakelijk feest naar uw wens invullen. Ons restaurant is uitermate geschikt om met een grote (of kleinere) groep te dineren of lunchen. De vide leent zich daarentegen erg goed voor een wat meer besloten teammeeting, training of overleg. Indien gewenst beschikken wij over een groot netwerk van sprekers die golf en business op een ongedwongen manier aan elkaar kunnen koppelen.

Iets te vieren?
Wij denken graag met u mee!

ADRES
Kleiweg 480, 3045 PM Rotterdam
+31(0)10-418 88 48
info@seve.nl

DRIVING RANGE
Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 23:00 uur
Zaterdag en zondag 08:30 tot 21:00 uur

BAAN
Maandag t/m zondag 08:30 tot zonsondergang

RESTAURANT
Maandag t/m zondag 08:30 tot 24:00 uur

SOCIALS

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan