Golf

DE GROOTSTE TRAININGSACCOMMODATIE VAN NEDERLAND

Een onvergetelijke golfervaring voor iedereen.

Golfcenter Seve in Rotterdam is met de overdekte en verwarmde Trackman driving range, uitdagende par 3 baan en uitgebreide golf academy al jaren de grootste trainingsaccommodatie van Nederland. Het golfcenter is vernoemd naar de Spaanse topgolfer Severiano Ballesteros, door het publiek ook wel liefkozend Seve genoemd. Hij was in de jaren ’70 en ’80 de beste speler ter wereld. Een kwaliteit die Golfcenter Seve in alles nastreeft. Hollands trots Joost Luiten is dan ook regelmatig te vinden in zijn trainingsstudio op de Seve driving range.

Grootste Trackman driving range van Nederland

De volledige driving range van Seve is uitgerust met het geavanceerde Trackman systeem waarmee iedere bal nauwkeurig kan worden gevolgd. Dit maakt Seve het grootste overdekte (én verwarmde!) trainingscentrum van Nederland.


De Seve Golf Academy: voor beginner tot pro

Seve heeft een eigen Golf Academy waar gecertificeerde golfprofessionals u leren golfen of uw swing naar een hoger niveau tillen. Met het Seve golfpaspoort haalt u op een overzichtelijke manier uw baanpermissie en/of handicap (voorheen GVB). Eerst benieuwd of golfen wel iets voor u is? Voor slechts 39 euro laten we u in 3 lessen kennismaken met golf.

Golfen in hartje Rotterdam

9-holes par 3 baan voor beginners en gevorderden