Trackman driving range

Hét ultramoderne trainingsinstrument om uw golfspel te verbeteren

Volledig overdekte en verwarmde Trackman driving range

Met ruim 60 afslagplaatsen is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland. De volledige driving range is uitgerust met het geavanceerde Trackman systeem. Met de Trackman kan iedere bal nauwkeurig worden gevolgd én geanalyseerd. Van trainingsanalyses tot een baantje lopen in Abu Dhabi – gewoon vanaf de Rotterdamse driving range – met Trackman heeft Seve alles in huis om uw golfspel op een leuke manier naar een hoger niveau te tillen.

Alles voor de perfecte swing

De Trackman geeft gedetailleerde analyses van uw slag. Denk daarbij aan afstand, snelheid, nauwkeurigheid en traject. Download de Trackman app, log in op het scherm en terwijl u slaat legt Trackman alles voor u vast. In combinatie met het grote aantal targets op de driving range wordt trainen zo zeer effectief en afwisselend. Een birdie was nog nooit zo binnen handbereik…


Spelenderwijs beter golfen

Naast een gedetailleerde analyse van uw balvlucht kan op de Trackman ook 9 of 18 holes gespeeld worden op de meest beroemde golfbanen ter wereld. Iedere maand worden nieuwe banen toegevoegd waardoor het telkens weer een verrassing is of u op Pebbles Beach USA of op de Abu Dhabi Golf Club belandt. Of zorg dat u het dichtste bij de vlag eindigt bij het spel Closest to the Pin of verover zoveel mogelijk targets in Capture the flag.