Privélessen

Zeven dag per week van ’s ochtends tot ’s avonds zijn de golfprofessionals in de gelegenheid een privéles voor u te verzorgen.
De golfprofessionals maken een persoonlijk actieplan zodat u met meer zekerheid op de baan staat. Kijk op de pagina over de professionals voor een overzicht van de verschillende golfprofessionals die les geven op Seve.

In de speciaal ontworpen lesstudio´s voorzien van de modernste trainingsmiddelen worden de privélessen gegeven. Aan de hand van video opnames die terug te zien zijn op de televisieschermen kunt u direct uw verbeterpunten zien. Geen swing is natuurlijk hetzelfde!

Niet alleen worden er lessen gegeven in de studio´s, de grote putting- en chippinggreen maken het trainen van het korte werk nog uitdagender. De 9 holes par 3 baan spelen met uw golfprofessional is de optimale manier om u tot een beter niveau te brengen.

Buiten het ervaren van de privéles staan de professionals ook klaar om u op andere momenten verder te helpen zodat u zelf ook gericht kunt trainen.

Bij de tarieven vindt u de kosten van een privéles.
25 minuten - vanaf € 30.00 |  50 minuten -  vanaf € 55.00 (ledentarief).

 

Golfles reserveren