Juniors

“Jong geleerd, oud gedaan.” Dat gold ook zeker voor Seve Ballesteros, toen hij als jongetje van acht een ijzer drie kreeg, om mee op het strand te spelen. Dat was het begin, dat leidde tot een legendarische golfcarrière. Ook Joost Luiten is begonnen als jonge jongen, echter sloeg hij zijn eerste ballen op ons Golfcenter. Grote kans dat je hem tegen komt!

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor jeugd in de golfsport nog groter geworden. Golf is eindelijk cool en wordt aan kinderen op een speelse manier gebracht. Wij op Golfcenter Seve, hebben ons daar dan ook in gespecialiseerd. Met een team van ervaren professionals, is er een geweldig Seve Juniors programma opgesteld voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Dit programma geeft kinderen de kans kennis te maken met golf, om hun handicap te halen en te verlagen, en het geeft ze de mogelijkheid om er een topsport van te maken. Joost Luiten zal niet de laatste topgolfer zijn, die gestart is op Golfcenter Seve!

De juniorlessen bestaan uit vier blokken verdeeld over het hele jaar. Ieder blok worden de juniors ingedeeld op leeftijd en niveau. Ieder groepje juniors streeft daarom ieder blok naar een gemeenschappelijk doel. Dat kan bijvoorbeeld baanpermissie zijn of HCP 54 (oude GVB). Om de individuele groei te stimuleren is er na ieder blok een testles om te kijken hoe ver de junior gekomen is. Ter afsluiting van het blok is er een gezamelijke baanles voor alle groepen en een feestelijke diploma-uitreiking. 

Natuurlijk is er buiten de lessen om ook genoeg te doen voor de jeugd! In samenwerking met onze juniorcommissie organiseert Golfcenter Seve leuke evenementen en wedstrijden speciaal voor de juniors. Denk daarbij aan serieuze wedstrijden als clubkampioenschappen, maar ook heel veel FUN-wedstrijdjes, zoals een paashazenjacht of een Halloween toernooi in het donker.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende juniorlessen, deze zijn vernoemd naar bekende Spaanse golfers. Alle golflessen zijn inclusief huurmateriaal en oefenballen.

Kennismaking Junioren | 2 proeflessen - gratis |

Ervaren hoe leuk golf is!

 

Seve Bambino's | 9 lessen - € 129.00 p.p. |

5 - 7 jaar. Speelse manier toewerken naar Seve BP.

 

Seve Baanpermissie | 9 lessen - € 139.00 p.p. |

Toewerken naar de officiële baanpermissie bij Seve!
Kennis van het verschil tussen de diverse technieken en basisetiquette. Binnen het programma zit ook twee uur baanles.

 

NGF Baanpermissie | 9 lesuren - € 159.00 p.p. |

Ervaring & kennis uitbreiden!
Kennis van alle basistechnieken. Binnen het programma zit ook twee uur baanles en het volgen van theorielessen.

 

Seve HCP-54 | 9 lessen - € 159.00 p.p. |

Op naar de Handicap!
Om deel te nemen aan dit blok, moet de junior het theorie examen met een voldoende te hebben afgerond. Aanscherpen van alle technieken. Binnen het programma zit ook twee uur baanles. Na voldoende ervaring te hebben opgedaan mag de Junior zich opgeven voor het lopen van een officiële Q-card.

 

Seve Masterclass | 9 lessen - € 175.00 p.p. |

HCP 54 en lager!
9 lessen van een uur met afsluitende baanles. De lessen worden periodiek gegeven. Per masterclass zijn er specifieke leerdoelen. 

 


Wilt u meer informatie of zich direct aanmelden voor de juniorlessen. Vul dan onderstaand formulier in.

Contactformulier

Niveau kind

Aanmelden juniorlessen

Informatie aanvragen

Naam ouder

Naam kind

Leeftijd kind

Telefoonnummer ouder

E-mailadres ouder

Uw bericht