Cursussen

Bent u benieuwd of golfen iets voor u is? Of wilt u juist graag uw Handicap 54 (oude GVB) behalen of uw Handicap verlagen? Onze Golfacademy biedt verschillende cursussen aan, voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Deze cursussen worden gegeven in onze professionele lesstudio's waar de modernste trainingsmiddelen centraal staan. Binnen het cursusprogramma zijn de lessen inclusief huurmateriaal en oefenballen, u hoeft dus niet meteen een eigen set aan te schaffen om eens van het golfen te kunnen ‘proeven’. De groepen zijn uiteenlopend van 3 tot 6 personen zodat de individuele aandacht gewaarborgd blijft. Wanneer u zich inschrijft  voor een cursus, begint deze binnen 4 weken, waardoor u dus niet maanden hoeft te wachten om te leren golfen!

Wetenschappelijk is gebleken dat mensen gemiddeld 5 jaar langer leven als ze golfen. De veelzijdigheid van deze sport is wat het aantrekkelijk maakt. De veelgemaakte reactie, “Ik had veel eerder moeten beginnen”, is niet voor niets.
Geniet van een cursus waar wij aan alles hebben gedacht om u een fijne beleving te geven. (ja, dus ook golfclubs en ballen organiseren wij voor je). 

Onderstaand vindt u een overzicht van de golfcursussen die wij aanbieden.

Seve Kennismaking | 3 lesuren - € 39.00 p.p. | 

Is golfen iets voor u? Kom erachter via de “Seve Kennismaking” .

Deze cursus is voor iedereen met weinig tot geen golfervaring. Het kennismaken met de golfsport en Golfcenter Seve staat hierbij centraal. De cursus bestaat uit drie lessen van een uur. Binnen deze cursus is het niet verplicht lid te worden van Golfcenter Seve.

Seve Baanpermissie | 6 lesuren - € 99.00 p.p. | 

Een rondje lopen op de Seve 9 holes par 3 baan? Dit kan na het behalen van de “Seve Baanpermissie”

De cursus is voor iedereen met weinig tot geen golfervaring. Tijdens de lessen komen de golftechnieken aan bod. Dit zijn onder andere de basisprincipes van alle onderdelen waaronder de swing, putten, chippen en de beginselen van de golfetiquette. De cursus wordt afgesloten met een baanles. Om deel te nemen aan de cursus is een lidmaatschap bij Golfcenter Seve een vereiste.

Seve 54 | 8 lesuren - € 169.00 p.p. |

Een Handicap halen, de “Seve 54” maakt dit mogelijk!

De cursus is voor iedereen die in het bezit is van een Baanpermissie. Tijdens de lessen komen de golftechnieken aan bod. Dit zijn onder andere het dieper ingaan op de basisprincipes, bewustwording en controle van de balvlucht en de techniek. Binnen de cursus zitten ook 2 baanlessen van 1 uur. Het theorie-examen en de Qualifying Card zijn begrepen. Deze kunnen elke zaterdag behaald worden, indien de baan qualifying is. Om deel te nemen aan de cursus is een lidmaatschap bij Golfcenter Seve een vereiste.

Seve Masterclass | 9 lesuren - € 149.00 p.p. |

Uw HCP 54 in het bezit maar toch uw spel willen verbeteren? Volg onze “Seve Masterclass”

De cursus is voor iedereen met HCP 54 of lager. Tijdens de lessen komen de golftechnieken aan bod. Dit zijn onder andere de individuele vaardigheden. Ook wordt er dieper ingegaan op het coursemanagement. Om deel te nemen aan de cursus is een lidmaatschap bij Golfcenter Seve een vereiste.

 


Wilt u meer informatie over een cursus, vul dan onderstaand formulier in. 

Contactformulier

Informatie aanvragen

Naam

Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht